Setmana del Comerç

Actes

3ª edició del concurs #Begursomriu

Del 25 al 31 de març de 2019 es celebrarà la 3a edició de la Setmana del Comerç.  arreu del territori català. Durant aquests dies es duran a terme un gran nombre d’activitats de promoció, intercanvi d’idees i experiències a tot Catalunya, amb l’objectiu de generar una plataforma de reflexió per als temes que interessen a tots sobre el comerç i compartir els recursos disponibles per enfortir la competitivitat entre les empreses del sector.

Per aquest motiu l’Associació de Comerciants i Turisme de Begur ha organitzat la segona edició Concurs de Fotografia online #BegurSomriu.

Un concurs que pretén ressaltar allò que els clients agraeixen dels seus establiments de confiança, i sobretot les persones qui els atenen. Volem que els participants retratin els moments i les persones preferides del comerç de Begur.

 

 

 

COM PARTICIPAR-HI?

Durant la III Setmana del Comerç volem que es retratin les persones més estimades del comerç del municipi.

Volem premiar a tots aquells comerciants que són reconeguts pels seus clients, veïns i visitants com l’essència del negoci, els que coneixen perfectament els seus gustos, els que sempre els reben i els acomiaden amb un somriure i un bon dia!

Així funciona:

1.- Fes la FOTO i puja-la al teu Facebook i/o Instagram i Twitter, amb l’etiqueta #BegurSomriu, i etiqueta’ns amb @acitbegur per tal que la veiem.

2.- Demana als teus contactes que la votin!

3.- El jurat de l’ACiT escollirà les dues imatges guanyadores d’entre les 20 més votades.

4.- Tens temps de participar des del dilluns 25 de març fins el diumenge 31 a les 12h.

5.- Comunicarem els dos guanyadors el diumenge 31 a les 18h a través de les nostres Xarxes Socials.

Els dos guanyadors del concurs tindran el següent PREMI:

  • Dues entrades per a cada guanyador per gaudir de la tercera edició del Festival Homenatge a Carmen Amaya que celebrem el 24 d’agost de 2019.

III SETMANA DEL COMERÇ

JORNADA DE FORMACIÓ

Omple el següent formulari per inscriure’t

Accepto la Política de privacitat

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable ASSOCIACIO DE COMERÇ I TURISME DE BEGUR. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD), sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació. En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a C/ Carmen Amaya, 12 17255, Begur o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a info@acitbegur.com.


Programa 2019

 

 

2ª Nit del Comerç i del Turisme de Begur

  • Dia: 31 de març
  • Hora: 19:30h
  • Lloc: Hotel – Restaurant Sa Punta

Programa:

  • 19.30H – Recepció i benvinguda amb Cerveza La Brava
  • 20.30H – Sopar a peu dret per afavorir les converses i el networking, però amb espais habilitats per poder seure. Obert a tothom: comerciants, familiars, clients, proveïdors, etc.
  • ENTREGA DE PREMIS

Fi de festa amenitzat amb The Covers Band!

Reserves i preus del sopar

El PREU del sopar són 60€. Els associats tenen un preu especial i poden comprar dos tiquets a 50€, a patir de la tercera persona pagaran 60€, així com la resta d’interessats en assistir i que NO siguin associats.

Cal fer el PAGAMENT a través d’aquests números de compte:

BANC SABADELL ES05 0081 0681 1100 0103 7408 o bé LA CAIXA ES28 2100 0786 7602 0017 2227.

També es poden comprar els tiquets a l’oficina de Turisme de Begur o amb el Sistema d’Apadrinament.

IMPORTANT: Caldria confirmar assistència a l’acte abans del  dilluns 25 de març, per preveure quants participants hi haurà al sopar.

Logo Mont-Ferrant
Share:
xarxes socials ACiT:
Translate »