Notícies

🔊El proper dimarts 25 de juny a partir de les 10:30h, a través de la web del Festival de Begur - www.festivalbegur.cat, posarem a la venda les 🎫ENTRADES🎫 per a l'espectacle flamenc amb Las Amaya del dissabte 24 d'agost, emmarcat dins el III Festival Homenatge a Carmen Amaya que celebrarem del 23 al 25 d'agost.

💃 Las Amaya són mare i filla, ambdues de sang Amaya: Mercedes Amaya “La Winy” i la seva filla Karime Amaya.

Mercedes Amaya és filla d'Antonia Amaya, la germana de la nostra estimada i coneguda Carmen Amaya, i del cantaor Chiquito de Triana.

📍El dissabte 24 d'agost al Pati de les Escoles Velles tindrem el gran privilegi de veure-les a Begur, el lloc escollit per Carmen Amaya per viure i morir. Li dedicarem un homenatge molt especial, que de ben segur serà inoblidable per tots els assistents!

www.acitbegur.com/esdeveniments/festival-homenatge-carmen-amaya/ - #ACiTBegur #BegurViu #VisitBegur #FestivalHomenatgeCarmenAmaya2019 #LasAmaya #CarmenAmaya #Flamenco
...

View on Facebook

🔊 El divendres 21 de juny a les 22h tindrem a la plaça de la Vila de Begur l'habitual DESFILADA de MODES que organitzen algunes botigues de #Begur, en benefici de la Fundacio Oncolliga Girona!

Hi desfilaran les següents botigues:

🛍 Blauet
🛍 BO Begur Optica
🛍 Kumade
🛍 Dana Taboe
🛍 Desire By Me
🛍 El Taller
🛍 Indians Kids & Mum's

🎙 El presentador serà Dj. Nasi
...

View on Facebook

🔊Seguim avançant-vos activitats programades per aquest estiu 2019!

🤩Després del V Sant Pere Safata el 29 de juny, el diumenge 11 d’agost, tindrem la celebració del 📽Summer Film Festival!

Aquesta activitat és una proposta prèvia al V Festival Internacional de Cinema de Comèdia de Begur que viurem del 10 al 13 d’octubre de 2019.�
🗓Programa general de l’activiat:

📌De les 22 a 23:30 h. Projeccions cinematogràfiques i música de cinema arreu del centre de la vila i també a la zona de platges.

📌De les 00 a 1h. Concert amb dos violoncels, a càrrec de Josep Bassal i Ramon Bassal amb “The Sound of the Stars” al Castell de Begur, emmarcat dins les activitats proposades pel Mil·lenari del Castell.

ℹProperament informarem de tots els detalls a través de les nostres Xarxes Socials i web de l’Associació!

www.acitbegur.com - #BegurViu #SummerFilmFest2019 #BegurComedyFilmFest2019
...

View on Facebook

☝ Sabeu que el Festival Internacional de Cinema de Comèdia de Begur - #BegurComedyFilmFest, està inclos al Festivals de la marca "Costa Brava Girona Festivals"!?

🗺 Des del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona han editat un mapa desplegable on hi podreu trobar tots els festivals sota la marca, i ja s'han començat a distribuir algunes còpies per les Oficines de Turisme de la demarcació!

www.costabravagironafestivals.com - #ACiTBegur #BegurViu #VisitBegur #CostaBravaGironaFestivals
...

View on Facebook
Share:
xarxes socials ACiT: