L’Associació de Comerç i Turisme de Begur neix l’any 1998 amb la finalitat de promocionar i dinamitzar el comerç i turisme de la vila

L’any 2015 l’Associació va fer un salt qualitatiu en la seva gestió interna i va buscar nous objectius per tal d’allargar la temporada d’estiu, desestacionalitzar el període d’afluència de visitants i donar visibilitat als comerços i establiments del nostre poble.

I els objectius es van assolint gràcies a la dedicació, l’esforç, el temps i els diners que els associats destinen a l’Associació, que s’estructura en diferents comissions: esdeveniments, avantatges objectives per als associats, finançament, comunicació, relacions amb associacions, relacions amb les administracions…

Ara l’Associació vol aprofitar les possibilitats que ofereix Internet per a facilitar la comunicació i el contacte a través de la xarxa entre tots els associats, mitjançant el grup de Facebook. Esdevenir un espai d’informació per a totes aquelles persones i empreses interessades a conèixer i contribuir al comerç i turisme de Begur i alhora participar en les activitats i esdeveniments que duem a terme.

A través d’aquest punt de trobada, l’Associació es posa a la vostra disposició per a tot allò que necessiteu i en què us puguem ser útils.

Us animem a continuar treballant per al nostre poble!

OBJECTIUS ACiT

Pel nou exercici l’ACIT es planteja continuar millorant tots els esdeveniments que s’organitzen.

La nova figura técnica de la Dinamitzadora ha de potenciar de forma significativa l’organització donant suport a les diferents comissions d’esdeveniments, impulsant i coordinant activitats i projectes ACIT.

L’acord amb Volcano Grup i Irina Molero perquè siguin els responsables de la Comunicació interna i externa de l’Associació ha de permetre solucionar els problemes de comunicació dels últims anys, i que tant els associats com no, com els patrocinadors i resta de col·laboradors rebin una comunicació molt més fluida per part de l’Associació.

Cal seguir creixent en número d’associats, s’ha consolidat una xifra de més de 120 associats, però cal continuar creixent i obrir la nostra associació a tot tipus d’activitats empresarials.

Cal insistir i reforçar la comunicació i projectes amb el col·lectiu d’estrangers residents.

Cal treballar, reforçar i negociar condicions objectives per tots els associats com a col·lectiu.

Per últim cal fer d’interlocutor amb l’Ajuntament per temes que siguin d’interès dels nostres associats, com l’Estudi per la Millora de la Qualitat Urbana.

null

Qui pot ser membre?

Pot associar-se tot comerç, establiment o negoci amb domicili social al municipi de Begur i que vulgui contribuir als objectius de l’Associació.
null

Què cal per ser membre?

Només cal que et donis d’alta i omplir la fitxa amb les dades de contacte, fiscals i administratives de la teva empresa.
null

Pot participar qualsevol tipus de negoci?

Sí. Qualsevol negoci amb domicili social a Begur pot ser membre de l’Associació.
null

On puc trobar l‘organigrama de l’Associació?

L’organigrama el pots trobar a la pestanya “L’Associació”. Pots incorporar-te a qualsevol de les nostres comissions.
null

On puc trobar el estatus de l’Associació?

Els Estatuts els pots trobar a la pestanya “L’Associació”.
null

Es pot intervenir en les diferents accions que organitza l’Associació?

Sí. De fet volem que tothom s’involucri en l’organització d’accions i events. Considerem que és important la participació de tots els associats.
VOLS FER-TE ASSOCIAT?
Junts podrem fer més per Begur
VOLS FER-TE ASSOCIAT?
Junts podrem fer més per Begur. Recorda... “Treballem junts, cap de nosaltres és més important que la resta de nosaltres.”
AVANTATGES DE SER ASSOCIAT
AVANTATGES
Treballem perquè els nostres associats disposin cada vegada de més avantatges, descobreix-les!
VOLS FER ALGUNA PREGUNTA?
PREGUNTA?
Volem ajudar-te. Utilitza la nostra secció de contacte per plantejar qualsevol pregunta sobre la ACiT que desitgis
ESDEVENIMENTS DE L'ASSOCIACIÓ
ESDEVENIMENTS
Tot l'any treballem per dinamitzar l'activitat econòmica a la zona, els esdeveniments són una part molt important d'aquesta activitat.
PORTAL DE TREBALL
PORTAL DE TREBALL
Totes les ofertes d'ocupació de les empreses ACiT a la nostra web

Volem millorar de forma constant

L’any 2015 l’Associació va donar un salt qualitatiu en la seva gestió interna i va buscar nous objectius per tal d’allargar la temporada d’estiu, desestacionalitzar el període d’afluència de visitants i donar visibilitat als comerços i establiments del nostre poble.

Share:
xarxes socials ACiT: