QUÈ ÉS LA COMISSIÓ?

L’Objectiu de la Comissió Futur Begur de l’ACIT, composta per associats multisectorials, és reflexionar sobre les conclusions extretes d’estudis publicats relacionats amb el comerç i el turisme a Begur, i fer partícip a l’Ajuntament i al poble de Begur de quins temes ens preocupen i quines línies creiem que serien interessants de seguir.

Les principals línies en les quals volem treballar, d’acord amb les conclusions dels documents abans esmentats, es podrien resumir en: sostenibilitat, desestacionalització i ajudes per mantenir e incrementar la població i el consum.

L’Informe es va presentar l’abril del 2020 a l’Ajuntament de Begur amb l’objectiu de crear una Taula de treball oberta a la població i amb la inclusió d’un dels grups polítics per desenvolupar els punts que es considerin adients.

OBJECTIUS I REPTES:

Revisar els informes i analitzar què s’ha complert i què no, avaluar la situació actual i marcar les noves línies de treball, treballant en equip en tot moment amb l’Ajuntament de Begur.

RESPONSABLE DE LA COMISSIÓ:

 

Sandra Bisbe.

 

INTEGRANTS:

 

Rosa Tarrés, Rosa Gironés, Luc Bijou, Marc Carreras i Sandra Bisbe.


COM PARTICIPAR?

 

Posa’t en contacte amb qualsevol dels seus membres integrants, o bé a través del correu: acit@acitbegur.com Et farem arribar els 3 informes per ésser llegits abans de formar-ne part activa!

Share:
xarxes socials ACiT:
Translate »