FAQS

PREGUNTES MÉS FREQÜENTS

Pot associar-se tot comerç, establiment o negoci amb domicili social al municipi de Begur i que vulgui contribuir als objectius de l’Associació
Només cal que et donis d’alta i omplir la fitxa amb les dades de contacte, fiscals i administratives de la teva empresa.
Sí. Qualsevol negoci amb domicili social a Begur pot ser membre de l’Associació.
L’organigrama el pots trobar a la pestanya “L’Associació”. Pots incorporar-te a qualsevol de les nostres comissions.
Els Estatuts els pots trobar a la pestanya “L’Associació”.
Sí. De fet volem que tothom s’involucri en l’organització d’accions i events. Considerem que és important la participació de tots els associats.
És molt fàcil. Pots demanar l’alta a través d’aquesta pàgina web i et farem arribar la fitxa de recollida de dades per tal de formalitzar el tràmit.
La quota es domicilia al compte corrent que es facilita a la fitxa d’alta. El càrrec es fa en dos terminis: a finals de juny i a mitjans d’agost.
L’Associació és per a negocis amb domicili social a Begur. Però un negoci de fora del municipi pot ser micro-esponsor o esponsor de l’Associació.
El projecte 365 és una manera de contribuir als objectius de l’Associació per només 1€ al dia. Et dóna avantatges extres com a associat.
Si necessites consell professional en aquest àmbits, tenim un servei exclusiu per a associats amb tarifes especials.
Només has de donar-te d’alta com a associat.

ENVIA'NS LA TEVA PREGUNTA

    La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable ASSOCIACIO DE COMERÇ I TURISME DE BEGUR. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD), sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació. En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a C/ Carmen Amaya, 12 17255, Begur o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a info@acitbegur.com.

    Accepto la recepció de mails comercials.

    Share:
    xarxes socials ACiT:
    Translate »