Jornades de formació

El dia 25 al local de l’arbreda de Begur van tenir lloc les jornades de formació organitzades per l’associació de comerç i turisme de Begur.

Les jornades van començar a les 9.00h amb una petita presentació de les jornades i seguidament començarà la primera formació: Com posicionar la teva marca a través d’Instagram i dominar l’algoritme? De la mà de l’Alba Romero Ullastres, experta freelance en social media, estratègia i comunicació digital.

Seguidament, a les 10.45h es va fer un coffee break de mitja hora amb esmorzar per a tothom, on els participants van aprofitar per a conèixer els empresaris del municipi i fer networking!

A les 11.15h havia de tenir lloc la segona formació de les jornades: Reforma Laboral 2022 – Com t’afecta a la teva empresa? De la mà de l’Andreu Peñalver, advocat i assessor fiscal – Soci fundador d’Expertia Grup, assessoria laboral, fiscal comptable i jurídica. Però finalment no es van poder dur a terme perquè no es va cumplir el mínim de persones inscrites, igual que la formació de les 12.35h: Esteu degudament adaptats a la RGPD? Preguntes freqüents. De la mà de Manel Català de Forrellat Consultors, consultoria i assessorament en protecció de dades i adaptació a normativa legal de webs i botigues online, que també es va suspendre pel mateix motiu.

A les 14h els ponents i els participants van anar a fer un dinar conjunt a un dels restaurants de Begur i seguidament va tenir lloc lúltima formació de les jornades de 16.00h a 17.30h: Salut d’esquena sense ús de medicaments i com reduir l’estrès. De la mà de la Cindy Vilahur de 360 Quiropràctic, centre de salut especialitzat en la cura de la columna vertebral.