Notícies: Actualitzacions de les últimes novetats de l’ACiT a través del Facebook Oficial

This message is only visible to admins.
Backup cache in use.

PPCA Error: Due to Facebook API changes it is no longer possible to display a feed from a Facebook Page you are not an admin of. The Facebook feed below is not using a valid Access Token for this Facebook page and so has stopped updating.

📣De l'1 al 12 d'octubre es celebrarà a Begur el Festival Internacional de Cinema de Begur - Costa Brava, organitzat per l'Associacio Festival Internacional de Cinema de Begur.

🔗 www.begurcostabravafilmfest.com 🔗

Des de l' Associació de Comerç i Turisme de Begur volem animar als establiments del municipi a mantenir els seus negocis oberts al llarg dels dies de la celebració del Festival, per tal d'aconseguir donar vida al poble, poder allargar la temporada i que els visitants del Festival torbin un #BegurViu!

👉 Us recomanem seguir al Festival a través de les seves Xarxes Socials Oficials, per estar al dia de les novetats i la programació.

· Twitter: www.twitter.com/Begurfilmfes
· Instagram: www.instagram.com/begurcostabravafilmfest/

www.acitbegur.com - #ACiTBegur #6BegurCostaBravaFilmFest #6FestivalInternacionaldeCinemadeBegurCostaBrava #cinemadecomèdia #ComerçLocal #TurismedeProximitat #AgendaBaixEmpordà #VisitBegur
...

View on Facebook

📣RECORDEM! 🛍🍴 Venir de compres, fer un àpat a #Begur et recompensa amb una hora de pàrquing GRATUÏT!!

Si realitzes una compra o bé fas un àpat als establiments associats a l' #ACiTBegur, tindràs el tiquet per a una hora d'aparcament DE FRANC!

⏳És vàlid fins al 30 de setembre, i serveix dins l'horari de 9 a 2:00h, pels següents aparcaments municipals:
📍Font de Baix
📍Sot d'en Ferrer
📍Plaça dels Indians

www.acitbegur.com - #BegurViu #VisitBegur #comerçlocal #CompraaBegur #ComerçBegur #RestauracioBegur
...

View on Facebook

📣 Us compartim "Tastets de Begur" a través de fotografies cedides per diferents participants i la música creada pel jove artista local Gerard Morera, amb la cançó "El Vol".

www.acitbegur.com - #ACiTBegur #BeguDegustació #ComerçBegur #BegurViu #ComerçLocal #TurismedeProximitat #VisitBegu.
...

View on Facebook
Share:
xarxes socials ACiT:
Translate »