Slide Background
Slide Background
Slide Background
Slide Background
Slide Background

Sant Pere Safata

Des de la Junta de l’ACiT s’ha decidit que aquest any, a falta de personal per hostaleria a Begur,  NO es durà a terme Sant Pere Safata, la tradicional cursa de cambrers al centre del municipi.

Esperem que Sant Pere Safata torni per l’edició 2023, de la mateixa manera que esperem que la situació amb el personal al municipi millori de cara a l’any que ve.

Gràcies per la comprensió.

Edició 2021

Coincidint amb la Festa Major de Sant Pere de Begur, fa cinc anys que des de l’ACiT Begur organitzem una divertida cursa d’obstacles al carrer Sant Pere per fer homenatge als cambrers i cambreres del municipi. L’any passat, a causa de la covid-19 no vam tenir l’oportunitat de celebrar Sant Pere Safata, però aquest any hem tornat amb més força adaptant el format tradicional a les mesures actuals.

L’edició d’enguany es tracta d’una cursa d’obstacles al carrer de Sant Pere pels cambrers i cambreres, i com a novetat d’aquest any hem introduït també una cursa oberta a tots els públics.

  • De 10,30h a 11,30h tindrà lloc la cursa d’obstacles de cambrers i cambreres. I de 11,30h a 12h l’entrega de premis, amb una classificació de 3 cambrers guanyadors.
  • De 12h a 14h tindrà lloc la cursa oberta a tots els públics, on hi podran participar amateurs i nens i nenes, amb premi assegurat per a tots els participants!

El cartell original és obra de la begurenca Anna Cerrato Villegas.