Slide Background
Slide Background
Slide Background
Slide Background
Slide Background

Sant Pere Safata

El dissabte 26 de juny de 2021 arriba la 6ª edició de la cursa de cambrers Sant Pere Safata, aquest any obert a dues categories de cambrers i amateurs!

Programa 2021

Coincidint amb la Festa Major de Sant Pere de Begur, fa cinc anys que des de l’ACiT Begur organitzem una divertida cursa d’obstacles al carrer Sant Pere per fer homenatge als cambrers i cambreres del municipi. L’any passat, a causa de la covid-19 no vam tenir l’oportunitat de celebrar Sant Pere Safata, però aquest any hem tornat amb més força adaptant el format tradicional a les mesures actuals.

L’edició d’enguany es tracta d’una cursa d’obstacles al carrer de Sant Pere pels cambrers i cambreres, i com a novetat d’aquest any hem introduït també una cursa oberta a tots els públics.

  • De 10,30h a 11,30h tindrà lloc la cursa d’obstacles de cambrers i cambreres. I de 11,30h a 12h l’entrega de premis, amb una classificació de 3 cambrers guanyadors.
  • De 12h a 14h tindrà lloc la cursa oberta a tots els públics, on hi podran participar amateurs i nens i nenes, amb premi assegurat per a tots els participants!

El cartell original és obra de la begurenca Anna Cerrato Villegas.

Àlbum de fotos

Fes clic a la imatge per veure totes les fotos de la 4ª Cursa de Cambrers Sant Pere Safata.

    INSCRIU-TE!

    Accepto la Política de privacitat