Santa Reparada Shopping Day 

17/09/2022

Programa

El dissabte 17 de setembre tindrà lloc la segona edició de la jornada de compres i descomptes, el SANTA REPARADA SHOPPING DAY, aquest any canviant el format i passant de ser “shopping night” a “shopping day” per tal de promoure les compres durant el dia, acompanyades de dues sessions de Dj a la plaça de la vila i diferents espectacles itinerants pels carrers comercials de la vila. 

Un esdeveniment que té l’objectiu principal de promoure el comerç de Begur a finals d’estiu mitjançant una campanya de descomptes, aixi com ser partíceps de la Festa Major de Santa Reparada.

shopping day begur

Quin serà l’horari d’obertura dels comerços?
Cada botiga té el seu horari comercial, però normalment és de 11h a 21h.

Quins seràn els descomptes?
S’ha recomanat als comerços un descompte del 30%, però cada botiga escull el descompte que farà.

Hi haurà espectacles itinerants durant la tarda als principals carrers comercials i a més, podrem gaudir de dues sessions de DJ a la plaça de la vila. Una de 11h-13h i l’altre de 19h-21h.

 

Santa Reparada Shopping Night -I edició any 2021

El dissabte 18 de setembre va tenir lloc el SANTA REPARADA SHOPPING NIGHT, un esdeveniment que va promoure el comerç de Begur a finals d’estiu mitjançant una campanya de descomptes de 11.00h a 23.00h.

A més de voler promoure el comerç local, també es va voler donar visibilitat als locals d’oci nocturn de Begur ja que han van ser els més castigats per les mesures COVID durant estiu 2021.

Per cada compra als comerços, els clients van rebre un ticket d’invitació (proporcionat per l’ACiT) d’una consumició d’una copa de cava als dos locals d’oci nocturn de Begur, La Lluna (C/Pi Tató, 7) i el C-Roack (Av. de l’Onze de Setembre, 7).