Sant Jordi 2018

Son com nens

Es tracta d’omplir les places de La Vila, l’Església, Esteva i Cruañas i Forgas d’activitats i d’atraccions gratuïtes per a tota la mainada.

A la Plaça de l’Esglèsia tindrem un taller de Xiks i un taller de maquillatge i
a la resta de places atraccions com inflables, circuits…

Dissabte, 21 d’abril
De 10h a 19h

Activitats i atraccions repartides per la Plaça de la Vila, Plaça de l’Esglèsia,
Plaça Esteva i Cruañas i Plaça Forgas.

Llistat atraccions: Inflables i circuit d’aventura.

17:00h a 19:00h
Taller Xiks i taller pinta cares

18:30h
Xocolatada! a la Plaça de la Vila hi haurà xocolatada i coca (la coca gentilesa de La Fleca.

Diada de Sant Jordi

Els matins del diumenge 22 i dilluns 23 podreu trobar una parada de roses de l’ACIT de 8h a 14h. Aquest any, sempre pensant en com afavorir l’associat, hi haurà els següents preus:

PVP: 3,00€/ unitat

Preu Venta Associat: 2.5€ /unitat

Preu Venta Associat per la compra de 15 unitats o més: 2,00€/unitat. Aquestes s’hauran de comprar per encàrrec trucant com a molt tard el dissabte 22 a les 17h a Marc Carreras al 616776090.

El diumenge 22 a les 12h es podrà gaudir d’un concert de la cantant begurenca Neus Mar i Emilio Sanchez a les escales de l’església. Obert a tot el públic.

CONCURS DE SANT JORDI: Trobareu teles penjades pels nostres carrers més cèntrics, creades per la nostra artista local Rosa Tarres, amb poemes i cançons d’autors catalans. Són 7 cançons / poemes.

Com participar: Caldrà deixar escrits els 7 títols d’aquestes cançons/poemes al nostre Facebook, i compartir del cartell del concurs!

Termini participació: Diumenge 22 i dilluns 23 d’abril

Premi: Dues entrades a un dels concerts a escollir del Festival de Música de Begur 2018, gentilesa de RGB. S’anunciarà guanyador/a el 24 d’abril.